HTML

A blog témája

Teremtsd meg a vágyott pénzügyi helyzeted belső lelki feltételeit! Próbáld ki Te is – most teljesen kockázatmentesen – a pénzügyi kreativitás és bőség tréningünket!

Állandó oldalak

2012.09.09. 20:26 BusinessAngel

A köszönöm egyik mérhető formája a pénz!


A köszönöm egyik mérhető

formája a pénz!



Milyen lenne azok közé tartozni, akik könnyen és gyorsan előteremtik az életükhöz szükséges és annál is több pénzt?

...Ami nem csak bankókat jelent és adatokat egy számlán, hanem élményeket, szabadságot és felszabadult alkotó energiát!

Tudod, hogy a legtöbben még csak nem is álmodnak ilyenről? Mert azt hiszik, hogy az élet egy olyan rabság, amit a megélhetésért termelőmunkára kell egy életen át fordítani. Persze értéket mindenkinek elő kell állítani, én nem ez ellen beszélek. De nem a mindennapi megélhetésért cserébe, hanem szabadságból, alkotásból!

Az élet nem rabságra való!

Ez szamárság!

Ha a pénzről többet tudsz, tudni fogod, hogy ez nem így van! De ezt csak nagyon kevesen tudják és kevesen tudták a múltban is. De néhányan mindig akadtak, ők nem hagyták elnyomni magukat. Többet akartak annál, mint a végig robotolt élet, és hajlandóak voltak elgondolkodni, és megküzdeni a szabadságukért. Megfejtették a pénzáramlás titkát.

Gondolom Te is szívesen elfogadnál egy új és jobb kocsit vagy a jelenleginél is szebb, élhetőbb környezetet?

A pénztelenség rabság

Nem tanították sehol, nem mondták sehol, hogy a pénzt ismerni kell.  A pénz körül sok a titok. Nem mondták, hogy értsd meg a pénz mibenlétét és természetét, s ha megérted rögtön máshogy tudod kezelni. Más elképzelésed lesz arról, hogy hogyan akarod megkeresni, és mit tartasz értelmes elképzelésnek a végeredményt illetően? S persze változni fog az elképzelésed arról, hogy mennyi pénzed lehet neked!

Abban a pillanatban, ahogy rendelkezel ezzel a tudással és valóban mélyen megérted a pénz mibenlétét és természetét, abban a pillanatban a pénzbeáramlás az Univerzumodban el kezd máshogy „viselkedni”. 

Akik a pénzről tanítottak, a régi téves paradigmák alapján tették azt. Még csak nem is tudták, hogy lehet máshogy is!


Ha velem tartasz, lépésről lépésre le fogjuk bontani a pénzről kialakult téves paradigmáidat és nagyon hamar rá fogsz jönni, hogy be vagy csapva és eddig Te is, mint oly sokan, sikeresen megetted ezt a sok ezer éves maszlagot, hogy az élet egy olyan rabság, amit a megélhetésért termelőmunkára kell egy életen át fordítani.

És akkor mikor fogsz ÉLNI?

Mivel nem TANÍTOTTÁK meg neked (inkább csak megfigyelted),
ezért lehet, hogy NEM TUDTAD, de
ezen a bolygón PÉNZ kell szinte mindenhez!

Ezért haragszol rá annyira, és ezért haragszanak rá olyan sokan…

Mert kikerülhetetlen, megkerülhetetlen. Így aztán sokan, akik nem éreznek elég bátorságot ahhoz magukban, hogy rendbe tegyék pénzzel kapcsolatban magukat, azok életfilozófiát gyártanak abból, hogy miért ne foglalkozzanak vele.

Ilyeneket fogunk hallani tőlük, mint hogy:

„Engem nem érdekel a pénz.”

„Nem a pénz számít, nem azért csinálom.”

„Nekem nem a pénz az első, hanem az hogy nyugodtan tegyem párnára a fejem minden este.”

„Az anyagiak nem érdekelnek, csak az hogy szívesen és nyugodtan, tiszta lelkiismerettel csinálhassam, amit szeretek és tisztességesen megélhessek belőle.”

Sajnos ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal és mondatokkal hitetik el sokan  magukkal és másokkal, hogy a pénzzel nem kell és nem is jó dolog foglalkozni. „Attól még úgy se lesz több.
Egyébiránt pedig, mintha csak felszínesnek mondott vagy törtetőnek mondott emberek szokása lenne, hogy érdekelje őket és foglalkozzanak vele.”

Hát igen van ilyen. Más kérdés, hogy ők, akiket a pénz érdekel általában azon törik a fejüket, hogy foglalkoztassanak másokat, esetleg vállalkozzanak, beruházzanak. Ilyet persze azok, akiket a pénz nem érdekel nem tesznek. Mert azzal a fájdalmas illúzióval ringatják magukat, hogy felette állnak a pénz megkeresése körüli „hajszának”.

Mind addig, míg a svájci frank alapú jelzáloghitellel nincs valami baj, vagy amíg a számlákat ki tudják fizetni, és amikor nem, akkor hirtelen az addig passzív emberek is nagy érdeklődést mutatnak. Többnyire azonban haragosan. Minek kell ezzel a nem is tudom mivel nekik ennyit bajlódni! JAJ!

Ha te is az un. lelkiismeretes, mély érzésű emberek csoportjába tartozol, akkor itt az ideje, hogy valami egészen új módon állj a pénzhez!

Ezt az üzenetet szeretném eljuttatni neked!  Tudod a köszönöm érzését sokféleképp kifejezheted: kezet rázhatsz valakivel, megölelheted, de mindig minden eladót, kereskedőt, orvost vagy tanárt, mérnökembert, fodrászt, autószerelőt, bankárt, vagy kozmetikust… egyszóval minden embertársadat, akitől kapsz valamit nem ölelhetsz meg.

A köszönöm egyik mérhető formája a pénz

Ölelésből nem lehet házadat felépíteni, a szobát széppé varázsolni, és munkahelyeket létrehozni, vagy autópályát építeni. De óvodák és iskolák sem ölelésből épülnek.  Éhes embernek ételre van szüksége, szomjashoz a vizet kell eljuttatni, aki fázik annak takarót kell adni. A jó ötleteket valamiből meg kell finanszírozni, hogy megvalósuljanak.

A pénz jelen van az életünkben születésünk pillanatától kezdve az utolsó pillanatig.

Ezért jobb, ha megismered. Használni fogod majd ezt a tudást, míg csak ezen a földön lélegzel.

A Gazdagodj Meg 200 Forintból! nyílt napon esélyt adhatsz magadnak arra, hogy magad mögött hagy azokat a beidegződéseket, régi paradigmákat, melyek megakadályozták, hogy sikeres légy és természetes módon könnyedén megteremthesd azt a pénzt, ami neked jár egy jobb és bővelkedőbb élethez.

A pénzről való gondolkodás magával hozza a változás igényét. Gondolkodj és cselekedj helyesen!

Baráti üdvözlettel: Ésha


LÉGY OTT TE IS A 200 FORINTOS TRÉNINGÜNKÖN!



Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagodj-meg-200-forintbol.blog.hu/api/trackback/id/tr244763835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása