HTML

A blog témája

Teremtsd meg a vágyott pénzügyi helyzeted belső lelki feltételeit! Próbáld ki Te is – most teljesen kockázatmentesen – a pénzügyi kreativitás és bőség tréningünket!

Állandó oldalak

2012.08.20. 20:10 BusinessAngel

Te mennyi ajándékot szeretnél a karácsonyfa alá?


Te mennyi ajándékot szeretnél

a karácsonyfa alá?


Remélem jó sokat.

Nem tévesztettem el az évszakot. Tudom, hogy még tombol a nyár és lehet, hogy az utazási számlák kiegyenlítésén töröd a fejed. De lehet, hogy már most is beárnyékolja a napsütést néhány gyülekező felhő a fejed felett, hiszen jön az ősz, még három hónap és itt a tél.

Indul a beiskolázás, tandíjat kell fizetni, vége a szabadságnak, beindul a nagyüzem és lehet, hogy újra egy taposómalomban találod magad, és lehet, hogy a lazítással várhatsz a következő nyaralásig.

Visszatérnek a régi, jól ismert kérdések: Miből fizeted ki családod növekvő igényeit? Hogyan lesz elegendő pénzed a gyereknek az új laptopra, a párod új iPhone-jára, a kocsid új generálozására, és hogyan fogod tartani a munkatársaiddal vagy kollégáiddal a versenyt, amikor az irodában vagy egy tárgyaláson leülsz, és előveszik az új iPad-eket?

Mindehhez pénz kell.

Hogyan biztosíthatnád, hogy elegendő legyen? Ráadásul úgy, hogy ne csak a terheid növekedjenek és ne stresszelj be tőle?

Milyen lenne, ha egy merőben új viszonyt sikerülne kialakítanod VELE?
Milyen lenne, ha könnyebben találnál rá azokra a pénzforrásokra, amelyek folyamatosan ellátnák növekvő igényeidet?
Ráadásul, mindezt saját találékonyságod és a pénzzel való merőben új, jó viszonyod, rátermettséged kapcsán tehetnéd meg?

Hallottad-e már valaha azt a vakmerő állítást, hogy a pénz forrásai kiapadhatatlanok?

Rád talált-e már az élmény, amikor megnyílnak az ég csapjai és a bőség ömleni kezd, s te nem tudod, hogy ha ekkor létezik, akkor hol volt eddig?

Gondoltál-e már a pénzre és annak forrására örömmel?
Gondoltál-e már arra, hogy amikor nincs, akkor te zárod el annak a csapjait?
Bízol-e magadban annyira, hogy szélesre tárd az ajtót egy nagyobb bőségrohamnak?

Mindenki, aki valaha átélte a bőséget és nagyot alkotott vallja, hogy a bőségnek több köze van az elméhez és a hithez, mint a világgazdaság helyzetéhez.

Mindenki, aki valóban vagyonhoz jutott és meg tudta teremteni életének szabadságfokát – az anyagi függetlenség által – vallja, hogy mindarra, ami ma körülötte van előbb késszé kellett válnia.

Bárki, aki igazán a pénz mesterévé vált, nem a pénzből kezdte el teremteni a még több pénzt.

Azok az emberek, akik képesek voltak a pénz által megalkotni életművüket, többnyire üres zsebbel kezdték. Nem voltak gazdag rokonaik. Nem voltak befolyásos pártfogóik.

Nem rendelkeztek hatalmas örökséggel, és kezdetben nem volt népes követő vagy támogató táboruk.

Többnyire a maguk erejéből, kételkedők és hitetlenkedők közepette valósították meg mindazt, amire elkötelezték magukat.
Nem kevés ellenállást kellett legyőzniük, és nem volt túl rózsás az aktuális élethelyzetük.

Nem mondhatták el magukról, hogy az élet tálcán kínálta számukra a jobbnál jobb lehetőségeket és nem dicsekedhettek azzal, hogy az események kedvező és szerencsés láncolata segítette munkájukat.

Thomas Edison, akinek nem volt sem iskolai végzettsége, sem pénze, amikor végre kutatni kezdett, munkához látott elektromos izzók létrehozása kapcsán. Több mint 10000 sikertelen kísérletet hajtott végre. Vagy Henry Ford, aki egy garázsban kezdte. Vagy a Wright fivérek (Orville és Wilbur), akik a repülés technikájának továbbfejlesztése során több mint 200 szárnyfélét teszteltek eredménytelenül.

És még sokan, akiket ismerünk és akiket nem, emberek, akik a semmiből teremtettek.

Miért tudták ezt tenni? Azért, mert LEHET!

A legfontosabb üzenetet nem találmányaikkal adták, hanem az önmagukba vetett hit és a lehetségesség bizonyítása által.

Ők tudtak valamit, ismerték a titkot, ismerték a végtelen és kiapadhatatlan erőforrást, akkor is, amikor nem állt mellettük senki. Mégis mindent, amire szükségük volt és ezáltal a határtalan bőséget meg tudták életükben valósítani.
A titok az elméjükben volt és abban a szabadságban, ahogyan a világot látták.
Hitük és elméjük nyitotta meg számukra a bőség csapját.

Ez a hit, az a fajta gondolkodás és állapot, ami ezt a bőséget eredményezte, amiben ők éltek, alkottak és teremtettek,  nem egyedi, hanem megtanulható. Láthatsz úgy, ahogy ők és még nagyon sokan, akik igazán jelentőset alkottak.

Használhatod az elmédet úgy, ahogyan ők tették. Ez nem zsenialitás, hanem elsajátítható tudás.
Ne ijedj meg, NEM KELL TALÁLMÁNYOKAT SZABADALMAZTATNOD!
De te is megnyithatod azt a fajta pénz- és bőségáramlást, amire vágysz.

Hogy ezt meg tudd tenni, vagy képes legyél erre, megmutatom neked a világot úgy, ahogy még nem ismered.
Megmutatom neked, hogy mi a pénz valójában, mi kell ahhoz, hogy kinyerd azt a magad és a szeretteid számára. Elhúzom a függönyt a szemeid elől, hogy egy új, pénzzel, bőséggel teli világban találd magad.


LÉGY OTT TE IS A 200 FORINTOS TRÉNINGÜNKÖN!



Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagodj-meg-200-forintbol.blog.hu/api/trackback/id/tr814722083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása