HTML

A blog témája

Teremtsd meg a vágyott pénzügyi helyzeted belső lelki feltételeit! Próbáld ki Te is – most teljesen kockázatmentesen – a pénzügyi kreativitás és bőség tréningünket!

Állandó oldalak

2013.09.14. 16:41 Ésha business angel

Életed Marketingje I.

Tudtad, hogy, hogy több szinten is értékesítünk, akarva –akaratlanul?
Tudtad, hogy vannak ilyen szintek 
és nagyon kevesen ismerik valójában hogyan működnek ezek? Mint ahogyan arra is kevesen gondolnak, hogy hány ötlet végzi a kukában, mert nem az ötlet a fontos, hanem hogy bíznak -e benned? Minden jó ötlethez előbb bizalom kell.

letöltés (1).jpg

Ha nem tudod, hogy hogyan lehet, és kell is bizalmat építeni, hogy végül mi alapján fognak valamit értékesnek tartani azok, akiknek valamit javasolsz vagy továbbítasz, mitől fog a munkád, belefektetett életenergiád, a rááldozott időd értéke – a Te értéked meg kétszereződni, háromszorozódni, ha nem tudod hogy kinek épp mit adsz el, ha nem ismered a Holisztikus értékesítés legkevesebb 9 szintjét, akkor nem ismered az ember dimenzióinak 9 szintjét sem, ahol pedig szintenként is külön-külön is valamennyien potenciálisan „vásárlók” vagyunk.

Tudod, egy jó ruha, vagy egy ütve-fúró, de a Biblia vagy a Bhagavad Gíta sem csak úgy véletlen kerül a kezünkbe, hanem megvesszük és valaki meg ehhez előbb eladja nekünk. Hál’ Istennek! ( Ez bármely szentiratra és bármely vallásra vonatkozik és a Hál’ Isten is).
letöltés (2).jpg
 De az azért sejthető, hogy nem egyformán, fogjuk őket ajánlani és nem azonos pontokat fogunk a verbális vagy vizuális kommunikációnkban érinteni. 
Nehéz lenne egy mini szoknyás vagy fürdőrucis csaj kezéből megvenni a Bibliát, ugyanúgy mint ahogy nem adnánk egy apáca kezébe az ütve-fúrót, hogy egy erőteljes ajánló program keretén belül ugyan adja már el!

Nos amikor ezt nem tudjuk, akkor nem tudjuk kinek, melyik szintjének és mit értékesítsünk, mi az amit jó
szívvel ajánlunk. E tudás nélkül könnyen csak halmozódnak a kudarcok, nőnek a veszteségek.
Ekkor levonod a következtetést: azt hiszed az emberekkel van a baj!  Á nem! Csak nem ismered őket.Sem a korábban elhallgatott, 9 értékesítési dimenziót.
De megteheted, h
a itt leszel.

ÉLETED MARKETINGJE
1 napos tanfolyam

Kinek ajánlott a program?
Tartósan anyagi és/vagy lelki nyomás alatt álló, körülményeikben akadályozott, forráshiánnyal küzködő személyek, családok, tartósan munka nélkül maradók, valamint nehézségekkel küzködő kisvállalkozók számára.

Következő időpontok:  2015. nov 10.  |  2015. dec. 8.
Helyszin: Huba Élmény kft, BP, Baross utca 78-89. I.ép. fszt.

A program nyilvános és mindenki számára látogatható.
Díj: nincs

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagodj-meg-200-forintbol.blog.hu/api/trackback/id/tr285513490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása