HTML

A blog témája

Teremtsd meg a vágyott pénzügyi helyzeted belső lelki feltételeit! Próbáld ki Te is – most teljesen kockázatmentesen – a pénzügyi kreativitás és bőség tréningünket!

Állandó oldalak

2013.09.14. 18:06 Ésha business angel

Kineziológia!

ALAKMAZD A KINEZIOLÓGIÁT AZ ÉLETBEN ELÉRHETŐ SIKEREKÉRT!
LEGYÉL HATÉKONYABB, EREDMÉNYESEBB!

One Brain I-II.
Szeptember 22-26. 9.30-18.00

Egy tökéletes módszer, hogy ne legyél kiszolgáltatva a körülötted lévő
világból érkezőstressz káros
hatásainak.

Belegondoltál valójában mi is határozza meg meddig élünk és milyen az 
életminőségünk? 
Mitől működik jól a
testünk, elménk, szellemünk?

Egy amerikai egyetemen született tanulmányban rámutattak arra, hogy a tartós feloldatlan stressz helyzetben élők akaratlan is azzal tartják magukat akár éveken, évtizedeken át is "egyensúlyban" hogy, elássák stressz hatás alatt született feldolgozatlanul maradt negatív, fájdalmas érzelmeiket, így átmenetileg nem kell figyelni rá.Az elnyomott érzelmek azonban csak látszólag szűnnek meg létezni.Tudat alatt tovább rongálnak. Végül akár mindenre kiterjedő szorongássá válnak. Ez a szorongás-aminek látszólag nincs oka , tárgya- olyan méreteket ölthet, hogy a legkisebb további stresszelő esemény már elviselhetetlen vagy nehezen tolerálható következményekhez vezethet.

dep.jpg

A stressz helytelen kezelése vagy nem kezelése, olyan állapotot képes előidézni az agyunkban, amikor analítikus képességeink felére, harmadára, vagy az elemi-többnyire életvédő- képességein minimumára csökkenhetnek. iIyenkor az üss vagy fuss reflexnek megfelelően működünk. A legkisebb ingert is túl reagáljuk, támadunk vagy éppen fordítva a döntő pillanatban lebénulunk.

A tanulmány kimutatta, hogy nem pusztán az adott pillanatban átélt stressz a felelős önmagában mindezért, hanem az, hogy agyunk, mérlegelő analítikus folyamatokért felelős homloklebenyi része, a korábbról fennálló állandósult stresz hatására nem tud megfelelően működni, "beszűkül" és ezért nem képes az környezetből érkező aktuális jelzésekre jól reagálni. Könnyen kezeli tévesen az információt és nem megfelelően reagál.

Az agressziónak kitett gyermek egy ártatlan mozdulatot is képes később ,még felnőttként is ellenséges veszélyeztető mozgássornak látni és könnyen előfordul, hogy megelőzve vélt támadóját előbb fog ütni, azonnal támadásba fog lendülni elrontva, súlyosbítva egy kezelhető vagy ártetlen ártatlan helyzetet.

Ugyan ez érzelmei világunkban is igaz lehet. Ha valakit sokat hibáztattak sokszor volt stresszben emiatt, akkor az mély nyomot hagyott benne. Ezért később akaratlan akkor is védekezni fog vagy megpróbálja majd megelőzni, provokálni a helyzetet "kitámad" gyanútlan beszélgető partnerére vagy társaira, amikor azok semmilyen módon nem akarják bántani, vagy kritizálni és nem jelentenének veszélyt pszichológiai énjére.

A régmúltbeli és a közel múltban elszenvedett stresszek hatása gyakran összeadódik, ilyenkor csökkent analítikus képességeink hatására sajnos a jelenben hibázunk.(egyébként kezelhető helyzetekben) Kevésbé súlyos és súlyos következményekkel járhat, amikor csökkent analítikus képességeink birtokában a valódi problémát nem megfelelően érzékelve döntünk vagy ilyenkor kell éles helyzetben helytállnunk.

Mindenkire rábízom, hogy átgondolja vajon saját életében hány szép pillanatot, hány őszinte érzést, hány emberi kapcsolatot és mennyi jó lehetőséget szalasztott el ilyen állapotban.

De gondoljuk végig mit jelent ez egyetlen elhibázott üzleti döntés esetén. Hány emberre lehet hatással egy főnök stressze, egy bróker, figyelmetlen mérlegelése, egy buszvezető "fáradtsága", mert nem aludt az éjszaka az otthoni dolgok miatt? Mit jelent a stressz egy sebész esetében miközben a munkáját végzi, mit okoz a stresz egy férj vagy feleség esetében akik konfliktusaikat a helyett, hogy kezelnék és rendeznék a kapcsolatukat a kezeletlen stressz miatt csak egyre jobban elmérgezik.

Szerencsére kisebb stresz esetén egy kiadós alvás egy nagy séta, egy lazító fürdő vagy kis kikapcsolódás a feszítő gondokból segít abban, hogy, energiáink rendeződjenek, analítikus képességeinket újra birtokba vehessük. Nem szabad azonban visszaélnünk szervezetünk önregeneráló képességével.
Véges és
kimeríthető, ha nem törődünk vele. Az ismétlődő kezeletlen, feldolgozatlan sztressznek hosszútávon egész életünkre, kapcsolatainkra és eredményeinkre egészségünkre igen nagy hatása van.

Szerencsére páratlan eszköz segít visszaszerezni az egyensúlyt, ha már látod és mennyi mindennek forrása a stressz és nem akarsz többé ennek kiszolgáltatott lenni. Vajon mennyit ér egy ilyen módszer a kezedben, ha összeveted azzal, hogy a stresz milyen károkat okozhat? Ha összeveted azzal, mit ér házon belül a béke, ha a család nem hullik szét, ha egy kapcsolat nem hűl ki az egymásnak ideges állapotban okozott sebek miatt, ha a gyereked nem szorong és nem beteg, vagy ha nem meríted ki magad vagy a családi kasszát esetleg a vállalkozásod egy félelem- stressz hatására hozott hibás pénzügyi döntéssel?

Ha főnök vagy, ha emberekért felelsz és nem akarsz az asztal tetején állva ordítozni amikor kolégáid nem csinálják amit kellene mikor már vagy századszor történik meg ugyan ez, akkor egyeszer csak rájössz, hogy elsősorban te vagy aki segíthet ezen. Akkor, ha az események érzelmileg már nem billentenek ki az egyensúly állapotodból és ezért hozzáférsz elméd analítikus, megoldásért felelős részéhez. Persze mindez az után, hogy a stresszt okozó helyzetet stresszkezelési eljárással megtanultad semlegesíteni és előzőleg semlegesítetted, "oldottad".

Mikor van személyesen elsajátított kineziológiai módszerekre , eljárásokra szükséged?

Amikor jönnek a határidők, a különböző ügyek az értetlen tekintetek és értelmetlen kérdések, amikor az
emberek fel tudnak idegesíteni és fel is idehesítenek, amikor nem értik amit mondasz, figyelmen kívül hagyják az érzéseidet, amikor nem aludtál éjjel, amikor megfájdul a fejed vagy a szíved, amikor felmegy a vérnyomásod , leesik a vércukrod, amikor ki vagy billenve bármiért , bármikor, és bárhol magadból. Ha van eszközöd, megismered a stresszoldás egyszerű lépéseit, és elsajátítod a módszert lépésenként, akkor minden helyzetben képes leszel a jobbik formádat hozni, felragyogsz a káosz tetején, kezeled és helyre teszed az egészet.

A kineziológia könnyen elsajátítható eszköztára számodra is elérhető és alkalmazható.Tévhit, hogy szakembereknek készült és szakemberek kezébe való a módszer. Ez a belső önsegítő technológiá arra születettt , hogy bárki használhassa képeségei kibontakoztatásánal érdekében.
>>További részletek, előző bejegyzések!<<

Jelentkezz, ne adj időt a stresszenek!

Várlak szeretettel a kineziológia alapjai és a tanulási képességek kibontakoztatása alapozó One Brain
I-II programon !

One Brain kineziológia I-II Vállalkozóknak is. 
Magnet 2013 09. 22-26 
(5 nap. Hivatalos nemzetközi oklevél )

Élet-Más-Képp közhasznú alapítvány

Számlaszám: OTP Bank 11716008-20187819

Vezetéknév:*
Keresztév:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Telefonszám:*
Ország:*
Város:*
Utca, házszám:*
Irányítószám:*

Ha regisztrációd után nem kapnál visszaigazoló e-mailt,
ellenőrizd a levélszemét mappát is! Ha ott sem találod, keress minket! info@esha.hu

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagodj-meg-200-forintbol.blog.hu/api/trackback/id/tr925513536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása