HTML

A blog témája

Teremtsd meg a vágyott pénzügyi helyzeted belső lelki feltételeit! Próbáld ki Te is – most teljesen kockázatmentesen – a pénzügyi kreativitás és bőség tréningünket!

Állandó oldalak

2012.08.21. 15:56 BusinessAngel

A munkád...

Tekints úgy a munkádra, ha az

nem jól fizet, és nem tart fenn,

hogy annak valamiért változnia

kell!


Nézzünk lehetséges okokat!

1) Nem szereted, nem hiszel benne. A munka, amit így csinálsz sosem fog igazán nagy bőséget hozni az életedbe. Amit nem tudsz magadénak érezni, vagy nem látod az értelmét, kerülni fogod.

2) Lehet, hogy szereted és hiszel is benne, de valamit nem megfelelő módon végzel. Tanulj többet, és változtasd meg a munkamódszered vagy a stílusod.

3) Lehet, hogy amit csinálsz jó, de nem találtad meg hogy kinek adj el. Nem a valódi potenciális partnereidet érted el. Keress új valóban érdeklődő célközönséget ahhoz, amit csinálsz, pozícionálj újra.

4) Lehet, hogy jól pozícionálsz, és tudod kit akarsz megszólítani, de rossz helyen keresed, vagy nem az ő szavait használod. Így aztán nem értik mit akarsz, mit kínálsz, ki vagy te, ezért nincs pénzáramlásod.

Hiba lehet, ha nem tudod, hogy akiknek el akarod adni a tudásod vagy termékeid hová járnak, mik a szokásaik, mi minden más dolgot tarthatnak általában fontosnak, mert ezeken keresztül érheted utol őket a kommunikációddal.

5) Lehet, hogy arra, amit csinálsz most épp nincs igény vagy túlkínálat van belőle, ezért nem tudod érvényesíteni magad. Csinálj valami mást! Ez egyszerűen kereslet és kínálat függvénye.

Ne feledd, ha épp nincs munkád vagy elegendő pénzed, az nem azt jelenti, hogy baj van a világgal, hanem azt hogy:

Az Univerzum felkért valamire! Továbblépésre!

Miért tiltakozol?

Változz! Lehet, hogy azt a dolgot, amit már korábban és messziről nézegettél, azt valamiért neked is, vagy egyedül neked kell megcsinálnod.

Hahó, ébresztő!!! Mindvégig az Univerzum vezet. Ne csak panaszkodj, hanem figyelj!


LÉGY OTT TE IS A 200 FORINTOS TRÉNINGÜNKÖN!



Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagodj-meg-200-forintbol.blog.hu/api/trackback/id/tr994697252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása