HTML

A blog témája

Teremtsd meg a vágyott pénzügyi helyzeted belső lelki feltételeit! Próbáld ki Te is – most teljesen kockázatmentesen – a pénzügyi kreativitás és bőség tréningünket!

Állandó oldalak

2012.07.18. 16:45 Ésha business angel

Pénz, pénz, pénz...


Pénz, pénz, pénz...



Ki ne szeretne belőle többet?

Mindenki vágyik rá, van aki a megszállottja, van aki fél tőle, van aki szereti, van aki elutasítja . DE! Mindenki használja.

Megfelelő mennyiségű pénz nélkülözhetetlen ahhoz, hogy örömteli boldog életetünk legyen. A pénzzel való egészséges viszony és bánásmód kialakítása, a személyes gazdagság belső feltételeinek kialakítása ugyan olyan fontos, mint az írás olvasás vagy a tályékozódás képessége, még sem beszélhetünk erről igazán.

A pénz a mai napig tabu!

Szemérmes zűrzavar lengi körül. Korai életünkből családi hátterünkből rengeteg téves hittel, szorongással, fájdalommal következtetéssel a fejünkben próbálunk meg vele valamilyen viszonyt kialakítani és tenni valamit azért, hogy legyen. Vagy inkább mondhatnám azt is, hogy ne legyen.

Pénzügyi önismeret hiányában gyenge lábakon állva, tévesen szocializálva sokan, és sokszor próbálták meg kikerülni, hogy tisztázzák a pénzhez fűződő viszonyuk és legjobb megoldásnak az tűnt, ha átsiklanak a pénz kérdése felett.

Sokan közülük homokba dugják a fejük és megpróbálják magukat meggyőzni arról, hogy nem is olyan fontos ez a papír, fém vagy elektronius formában előbukkanó és sokféle dologra beváltható energia.

Remélem már túl vagy azon a félreértésen, hogy mindenkinek aki elvégzi a munkáját, aki eleget dolgozik vagy tanul, annak mindíg lesz amúgy is bőségesen, ezért hát ehelyett törödjünk a valóban lényeges dolgokkal, mint például a Kalahári sivatag bennszülött lakosságának táplálkozási szokásai visszamenőleg 500 évre, vagy a földi iszták és termeszhangyák fajfenntartási problámái és kihalási veszélyeikkel vagy a szexuális szokásaival.

Szeretném felnyitni egy kicsit a szemed!

Lehet egyszer arra ébredsz, hogy elhúznak melletted az álmaid és mások szerepelnek benne, nem te. Peregnek a napjaid, dolgozol. Legjobb tudásod szerint teszed a dolgod, mégis egy helyben topogsz. Kisebb-nagyobb eredményekkel nyugtatod magad. Nagy nehehezen összerakod, ami az életedhez kell: kocsi, lakás, jobb cuccok, talán összejön az évi átlag lét nyaralás, de azok a dolgok, melyekbe valaha hittél, az igazi életed, az igazi életstílusod, anyagi szabadságod kék madár... mintha nem a te forgatókönyvedben szerepelnének.

Először csak "túlórázol", későn jársz haza, a többiek már alszanak. Azután már hétvégén is dolgozol, néha ünnepnapokon is benn vagy, egyre több dolgot vállalsz be. Utol éri az ágazatod a gazdasági válság, változik a valuta árfolyam, és hiába dolgozol többet, nem hogy vagyont és anyagi biztonségot, hanem egyre több sárga csekket, kifizetésre váró számlát és egyre kevesebb, az életre fordítható szabadfelhasználású bevételt könyvelhetsz el magadnak, s vele együtt egyre kevesebb életre fordítható szabadidőt. Ha időd van, akkor pénz nincs.

Az élet első fele arra megy el, hogy felépítsd a munkád a karriered vagy vállalkozásod, azt gondolván, hogy akkor majd ez így marad, és innentől megy a bicikli.  Beleteszel apait anyait, hogy azután majd hátra dőlhess egy kicsit... huh!

A második fele pedíg arra megy el, hogy kilábalj azoknak a dolgoknak a következményei alól, ahová a pénzügyi önismeret hiányában a nem tudás által jutottál. Senki nem beszélt róla és nem hívta fel rá a figyelmed, hogy ez a gyorsan tova röppenő, ám de jelentőségteljes energia nagy gondosságot, önismeretet, és figyelmet igényel, ha növekvő mennyiségben magadhoz akarod vonzani.

A pénzről, az azzal kapcsolatos szokásaidról legalább annyit tudnod kell, mint magadról!

A legtöbben egy szép napon ott állnak értetlenül. Nekik, mint ahogy neked sem ezt mondták az iskolában az érettségi vagy a diploma osztó előtt. Ott hivatásról és szakmákról beszéltek, pénzről nem.

Nem te tehetsz róla, hogy a helyzet így áll. Egyszerűen nem kaptál megfelelő felkészítést és tudást. Szükséged lett volna rá. Ezen a ponton vagy kimásszol a romok alól nyertesen, vagy feladod.

Ne add fel!!!

Van valami, amit még nem próbáltál. Ez a Spirituális alapokon nyugvó Pénzügyi (ön)ismeret és Intelligencia.  (SPI)

Pénzügyi (ön)ismereten nem azt értem, amit az iskolapadban tanultál, tanulhattál.

Az SPI segít megismerni és megérteni, mi is ez a pénznek nevezett energia vagy erő, voltaképp tudományos, pszichológiai és spirituális vagy másként metafizikai oldalról. Megmutatja hogyan működteted te a bensődből fakadóan.

Ráébreszt arra, hogy hol a helye a pénznek az életedben, és mit csinálsz vele, milyen szerepet szántál neki valójában. Segít abban, hogy megértsd hogyan vagy felelős mind azért, ami pénz vonatkozásában veled történik, mindentől függetlenül. DE!!! Egészen új megközelítésben.

A régi pénzzel kapcsolatos tudás és megközelítés ideje hanyatlóban van, egyszerűen nem működik.

Ideje valami újat tanulni, vagy felismerni a valódit.

Ídeje megtudni hogyan lehet ebből az energiából könnyebben, egészségesen többet birtokolni.

Ideje megtudni mit is kell érte valósan tenni szemben azzal, amit erről eddíg hittél.


LÉGY OTT TE IS A 200 FORINTOS TRÉNINGÜNKÖN!


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagodj-meg-200-forintbol.blog.hu/api/trackback/id/tr534664350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása