HTML

A blog témája

Teremtsd meg a vágyott pénzügyi helyzeted belső lelki feltételeit! Próbáld ki Te is – most teljesen kockázatmentesen – a pénzügyi kreativitás és bőség tréningünket!

Állandó oldalak

2012.07.18. 18:33 BusinessAngel

A beletörődés a lehetőségek halála!

Segítség, körülményeim vannak!



Ne add el a kifogásokat magadnak a gazdasági helyzetről, a kormányról, meg a családról, meg a körülményeidről. Igen ,körülményeid mindíg lesznek és lehet, hogy valóban kemények. De ha megeszed a maszlagot, amit magadnak főztél, akkor mindíg is a körülmények embere maradsz.

Eltekintve néhány rövid ideig tartó anyagi növekedési hullámától, néhány hónap, néhány év felfelé ívelő szakasz után egyszer csak lelassul, leáll a növekedésed. Még optimista vagy, de egy idő után a körülmények hatására mélyrepülésbe kezdessz és akkor szép csendben megadod magad a sorsnak. Elkönyveled, hogy válság van és az is lesz. Neked.

Miért? Mert elfelejtetted beépíteni a változást. Nem számoltál vele, mert te szakmát és hivatást tanultál, nem önbecsülést, életrevalóságot és túlélést, ezért nincs választásod. Így aztán kissé egyoldalú lettél. Ez barátom most lehet hogy fáj, de nem számít.

Első számú legfontosdasbb szabály:

Az élethez szükséges, megszerezhető, és anyagi erőket, tőkét és potenciált nem egy szakma vagy hivatás fogja megadni neked sohasem, hanem TE SAJÁT MAGAD.

MINDEN BELŐLED JÖN!

Ha kinyitod a TV-t, rádiót, felütöd az újságot vagy kinyitod a vízcsapot, mindenhol ezt hallod: elbocsájtások, leépítések vannak. Annyi és olyan mértékű negatív információ ömlik minden honnan, hogy kezded elhinni és elkönyvelni, hogy természetes, ha neked is nehéz, nem csoda, ha neked sem megy.

Többet kell dolgozni kevesebbért, romlik a pénzed vásárló ereje, de te csak örülj annak amid van. Még történik egy két előre nem látható, be nem kalkulált dolog, még jön néhány akadály, komolyabb megállítás, – amit egyébként símán megoldanál, – de most valahogy nem megy olyan egyszerűen. Miért? Mert hiszel annak, ami körülötted zajlik, és kezded te is úgy látni. Ezen a ponton kezdessz te is megdermedni, és hipnotizált béka módjára viselkedni.

Felállni ebből az állapotból nem egyszerű feladat, ha nincsenek eszközeid vagy olyan tudásod, ami segít.

A helyzet azonban az, hogy az újgenerációs pénzgondolkodás és a spirituális pénzügyi (ön)ismeret fel tudja ébreszteni a benned lévő belső Gurut, a szunnyadó Gazdag Jógit, aki képes és tud. Képes megérteni az élet tanításait, befogadni a paradoxonjait, és anyagi bőséggé változtatni az út során felbukkanó nehézségeket is.

A legtöbb ember hisz a tömegnyomásnak, úgy látja a dolgokat, ahogy a többiek, és ha nehézségei adódnak, úgy reagál, mint a többiek, a nagy többség. Már meg se akarja probálni rendezni az anyagi helyzetet. Eselytelennek latja magat, és lefekszik a korulmenyei előtt.

Önmagadon túl a legfontosabb kincseid a megszerzett tudásod, szándékod, az akarat erőd, hited (nem mindegy mi van a fejedben), és a jó attitűdöd.
Mindezek együt képessé tesznek a személyes gazdagság elérésére, az anyagi korulmenyeid és feltételeid megváltoztatására, hogy az eleted, a vállalkozásod sokkal inkább viragzó és bővelkedő legyen.


A beletörődés a lehetőségek halála



Billententsd ki magad a megszokott állaopodból, a beletörődésből!
Pl. a sok munka is, vagy a gyarapodás, növekedés hiánya is a beletörődés egy formája. A beletörődés pedíg a lehetoségek halála.

Márpedig az élet körülöttünk a határtalan lehetőségek tárháza.

Ha elveszítetted a mozgékonyságod, kreatívitásod, rugalmasságod, és a hitet, hogy "lehet", akkor megmutatom neked, hogy nagyon is lehet. Az univerzum tartogat szamodra meglepetéseket

Ebben a folyamatban az vérzik el, aki megadja magát a körülményeinek és nem képes vagy nem akarja átrendezni lényét és elméjét. Nem nyitott a változásra.

Tarts velem! Tarts velünk!

Tanulj a pénzről most másként, és alakíts ki a pénzzel új és jobb viszonyt. Áss le a mélyére, mikor és hol romlott el! Derítsük ki együtt mikor és miért zártad el a folytonos növekedés és bőség csapjait, és nyissuk meg újra azokat!

Hidd el, ez sokkal inkább múlik rajtad, mint egyedül a világgazdságon. Szeretnénk neked kedvet csinálni és hitet adni a nagy újrakezdéshez.

Bármit értél el eddíg, vagy bármit nem, most egy rövid időre felejtsd el, és KEZD ELŐLRŐL AZ EGÉSZET!

Felkészültél a életed átalakulására?

Felkészültél a bőség fogadására?

Mit gondolsz mennyi pénz fog hamarosan beáramlani hozzád?


LÉGY OTT TE IS A 200 FORINTOS TRÉNINGÜNKÖN!



Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagodj-meg-200-forintbol.blog.hu/api/trackback/id/tr104664779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása