HTML

A blog témája

Teremtsd meg a vágyott pénzügyi helyzeted belső lelki feltételeit! Próbáld ki Te is – most teljesen kockázatmentesen – a pénzügyi kreativitás és bőség tréningünket!

Állandó oldalak

2013.11.08. 11:12 Ésha business angel

Kineziológia Vállalkozóknak (is)! Az életben elérhető sikerekért! 2013. nov. 25-29.

 

Az arcod és a vonásaid mindent elárulnak rólad. Fedezd fel a genetikai kincsesbányád külső és belső tulajdonságaid újszerű megismerése, leleplezése által és fordítsd előnyödre! Kapsz egy térképet magadhoz és másokhoz.

Ismered a születésedkor örökölt potenciáljaidat?
Kevesen tudják, hogy mekkora potenciális erő és mennyi veleszületett tehetség és képesség gyanútlan tulajdonosai pusztán a születésükkor megörökölt genetikai adottságaik okán. 
Az arcod és a tested mindent elárul rólad.
Egy páratlan programra hívom fel a figyelmed, ahol megismerkedhetsz rejtett tulajdonságaid és genetikai potenciáljaid, kiaknázatlan tehetségeid tárházával és egy ragyogó módszerrel, ami segít abban, hogy felébreszd magadban szunnyadó erőd és géniuszodat.  Itt a helyed!

letöltés.jpg

Orvosok és pszichológusok már rég felfedezték, hogy  a külső mellett  a belső vonásainkat lelki alkatunkat  is bizonyítottan örököljük.

Mindenki tud erre számos példát az életben, mikor valaki aki ráadásul valamiben egy-egy vonásában pl. az orr hajlásszöge, vagy a homlok magassága, vagy a szájzug formája –és sorolhatnám- hasonlít is a másikra, belülről is kissé olyan. Például szeret vagy nem szeret beszélgetni, szeret vagy nem szeret gondoskodni, végtelen türelme és analitikus képessége van, vagy épp ellenkezőleg, türelmetlen és nem szereti a dolgokat kielemezni, inkább hirtelen és belekap hol ebbe, hol abba.. A felismerés az az, hogy ilyen vonásokat tulajdonságokat nem csak örökölhetünk, hanem vannak olyanok, melyek –ha a külső jegyeit is megtaláljuk , bárkiben ott találunk. Egy ismeretlen utcai járókelőben épp úgy mint magunkban. Ezeket a tulajdonságokat hordozó vonásokat és jegyeket szerkezeti funkciós jegyeknek hívjuk. Egyetemesek. Vannak kevésbé szeretett vonásaink és  vannak   szeretett tulajdonságaink . Energiánk és fő mozgató rugónk ezekből táplálkozik. Eredetileg valamennyi szerkezetfunkciós  jegyünkre szükségünk van ahhoz, hogy az életünket sikerre vigyük  és céljainkat elérjük. Ezért vannak. Olyan tulajdonságokkal ruháznak fel amire szükségünk van. Szüleink génjei is támogatják. Tőlük kaptuk. Ha stresszelté válnak genetikai szerkezeteink , akkor nem tudjuk őket megfelelően „használni”. Ezen tulajdonságainkra szükségünk van   amikor kihívások érnek bennünket. Ilyenkor (is) segít ez a nem mindennapi ön és más ismeret.. Fontos, hogy felismerjük és, ha felismertük jól használjuk saját jegyeinketbrad pitt.jpg

Cél : hogy megtanuljunk energiát és pozitivitást meríteni belőlük és helyesen bánni velük.

Bebizonyították, hogy a fel nem  használt genetikai potenciál  stresszt okoz és önmagunkkal szembeni lelkiismeret-furdalás kiváltója lehet. Az ilyen mód parlagon heverő én-erő sok esetben önmaga ellen irányul és önsorsrontást okozó forrássá válik.

Azt mondják az élet egyik legnagyobb vesztesége potenciálkülönbség ami abból fakad, hogy születésünkkor többel érkeztünk, mint amennyit életünkben felhasználtunk.

Feltétel: One Brain I-II. Máshol végzettek jelentkezését is várjuk!

Szívből ajánlom: család, gyermek és karrier és képességek kibontása szempontjából nagyon hasznos tudás.

 

Vezetéknév:*
Keresztév:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Telefonszám:*
Ország:*
Város:*
Utca, házszám:*
Irányítószám:*

Ha regisztrációd után nem kapnál visszaigazoló e-mailt,
ellenőrizd a levélszemét mappát is! Ha ott sem találod, keress minket! info@esha.hu

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagodj-meg-200-forintbol.blog.hu/api/trackback/id/tr295620256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása