HTML

A blog témája

Teremtsd meg a vágyott pénzügyi helyzeted belső lelki feltételeit! Próbáld ki Te is – most teljesen kockázatmentesen – a pénzügyi kreativitás és bőség tréningünket!

Állandó oldalak

2013.07.06. 10:16 BusinessAngel

Pénz, ahogy még soha nem gondoltál rá...

A világon nagyon sok pénz van, de azt csak az egy másik fejjel, újfajta szemlélettel látod.

Viszonyod a pénzzel és a pénz miben létének és a mögötte megjelenő valós hajtóerőknek a megértése az alapja mindennek.

Spirituális Pénzügyi Önismereti tréningjeink ebben tudnak segíteni.


Gazdagodj Meg 200 Forintból
azaz gazdagodj meg (ön)magadtól nap.
2013. július 10.    9:00-15:00

www.gazdagodj-meg-200-forintbol.hu

A szokásos napi dolgok helyett lehet ezen a szerdán velem tartva át-, vagy újragondolhatod hogy is állsz a bőséghez, a napi problémák helyett a fókuszodat arra állítva, hogy megtalád vagy megteremtsd azt a pénzt, ami a tied, amit ha ott hagysz, és nem veszel ki az Univerzum pénztárából, ha nem kéred, könnyen zárolódik néhány emberöltőre.

Szeretnél a pénzhez bátrabban nyúlni?
Szeretnél több pénzt, nagyobb bőséget?

Akkor ez lesz az a nap, ahol inspirációt, sok megértést és lendületet kapsz, pusztán azért mert megértesz valami lényegest, amitől felülíródik egy sor akadályozó belső szokás-törvényed.

Olyan világban szocializálódtál, ahol a pénzzel kapcsolatban gátláson és félelmen alapuló hiedelmek uralták az embereket. Ebből te is kaptál bőven.

Ha nem nézed meg tudatosan, a pénz kapcsán mi van a fejedben, esélyed sincs arra, hogy jelentős változásokat hozz létre és ha ez így van, akkor valószínű elérted a plafont pénzben.

Ha ez így van, nem lenne túl rózsás a jövőre nézve! Fuccs az álmoknak, marad a megélhetés, napi gondok és egyszer talán majd a jól megérdemelt nyugdíj és pihenés! De szerencsére nem kell itt megállnod. A megoldás Te vagy: a gondolataid és a saját belső erőforrásod, ha rendbe rakod.

A Gazdagodj Meg 200 Forintból nap nem csak magán embereknek való!
Vállalkozók, cégvezetők, vezetők, KKV-k figyelem! Ha vezető vagy, itt a helyed! Embereid nyaralnak, te pedig előkészíted a talajt a változásokra, mire vége a nyári szabadságoknak.

Akármit csinálsz a cégeddel, ha a te fejedben bármiért kételyek vannak a pénzzel kapcsolatban azt a vállalkozásod bevétele sínyli meg!

Ha a pénzel kapcsolatban téves vagy másoktól átvett öntudatlanul alkalmazott romboló paradigmák hatásától szeretnél megszabadulni, akkor ez egy olyan nap lesz , ami egyben egy pénzben és bőségben is mérhető új időszámítás kezdete. Ha itt leszel rájössz, hogy hol vesztetted eddíg szem elől a lehetőségeket.

Gazdagodj Meg 200 Forintból nap - július 10.
JELENTKEZZ A WEBOLDALON! - KATTINTS IDE!


-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -


Elgondolkodtál-e azon, miért van, hogy emberek bárhonnan indulnak, bármilyen nehéz tapasztalatokat szereztek, még is sikeresek lesznek, míg van akinek az élet minden hátteret biztosít a sikerhez, és valamiért azt még sem éri el? Vajon mi lehet az a különbség, ami ennyire szembeötlő végeredményt tud eredményezni?

Pénzáramlás Titkai nap
2013. július 25.    9:30-16:00

www.penzugyionismeret.hu/penzaramlastitkai.htm

Egy kis fizika és univerzum ismeret, hozzáadott üzleti pszichológiával és egy szimbólum eddig soha nem gondolt összefüggéseivel és dolgokra gyakorolt hatásával, és kész a tökéletes recept. Az eredmény: sikeres eladás. Kölcsönös megelégedettség!

Figyelem! Ebből a napból akkor profitálsz a legtöbbet, ha előtte ott voltál a Gazdagodj Meg 200 Forintból napon. Így kétszer annyi tudást vihetsz haza.

Tudod, hogy miért kapsz pénzt? A pénz akkor érkezik meg a számlánkra, ha pontosan értjük, tudjuk, hogy azt mások miért helyezik el oda.

Nem egyszerűen csak fizetnek. A legtöbben azt hiszik ezen nincs mit érteni, elég jó terméket előállítani, a szakmát jól csinálni, azután a vevőre vagy a pénzt hozó nyári mikulásra várni.

Tudj meg többet a pénz feléd áramlásának okairól és akkor nem kell csak váronod... várnod a pénzbevételt, hanem nekifoghatsz és a termékedet (tudásod, szolgáltatásod, terméked, munkaerőd), kommunikációdat és stratégiádat összehangolva az áramlást hipp-hopp beindhatod.

Az egyetemes mintázat ismerete és értése nélkül a marketinged sem úgy működik, ahogy működhetne.

Az Univerzumban gyökerező energia mátrix megértése spontán és akaratlan üzleti pszichológussá, jó üzletemberré tesz. Ha megérted, azonnal megváltozik az ahogyan az üzletről és a kiapadhatatlan bőség eléréséről gondolkodsz.

Egyetlen minta, ami 12 új, eddig felfedetlen összefüggést és titkot rejt magában, és akár több száz olyan új állítást és lényegre törő sarkalatos tudást-posztulátumot, ami segíti majd a marketingedet.

Pénzáramlás Titkai nap - július 25.
JELENTKEZZ A WEBOLDALON! - KATTINTS IDE!


-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -


Életed Marketingje II.
avagy a hogyan add el ötletedet az univerzumnak
2013. július 26.    9:30-16:00

www.esha.hu/programok-eletedmarketingje2.htm

(Részvételnek nem feltétele az, ha nem voltál az Életed Marketingje I.-es tanfolyamon, mindegy a sorrend.)

Ez a nap arra való, hogy alaposan átgondold és átszabd, az anyagi jövőd térképét és a célt.

Életedben volt már úgy, hogy ...

  • Szerettél volna dolgokat megvalósítani de sehogyan sem sikerült, és ilyenből mostanában nem szeretnél többet?

  • Kitűztél célokat, de mégsem érted el őket, és erre az üres járatra nincs időd?

  • Lelassult a pénzbeáramlás az életedben, de te nem értesz ezzel egyet?

  • Nem érted hova lett és hol találd meg a pénzed, de nem nyugszol míg elég nem lesz belőle?


Az Életed Marketingje II.napon, pénteken arról tudsz meg többet, hogy mit kell tenned azért, hogy saját belső forrásaiddal:

  • Megfelelően előkészísd a pénz útját feléd és helyét az életedben

  • Felélénkísd a beáramlását, kiküszöböld azokat a hibákat, melyek alacsonyan tartják pénzügyi rezgésedet.

  • Jobban bevond az Univerzumot a bőségprojektedbe

  • Sikeresebb, lendületesen haladó életben találd magad az új bőségalapelveknek köszönhetően.

A gondolat minden, mert kezdete mindenek! Nem mindegy, hogy milyen gondolatok fészkelik be magukat elmédbe és ott mit teremnek.

A gondolatok a pénzről épp olyanok, mint egy mag: Talajra hullva gyökeret eresztenek, majd kisarjadnak és termésük lesz. Vagy sok, vagy kevés, vagy keserű, vagy édes, vagy keserédes.

Te milyen termést szeretnél?

Ez az értékes felismerésekben gazdag program segít megértened, hogyan okozhatsz bővelkedést, gyarapodást a saját magadban rejlő erőforrásokkal.


Életed Marketingje II. tréning - július 26.
JELENTKEZZ A WEBOLDALON! - KATTINTS IDE!


-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -


A Pénz Jógája
avagy a pénzteremtés és gazdagság belső királyi útja
(12 lépcsős program - 18 hét)
2013. szeptember 19.

www.penzugyionismeret.hu/penzjogaja

(Ez a program szeptemberben indul és már most érdemes rá regisztrálni a kedvezmények miatt! Előfeltétele a Gazdagodj Meg 200 Forintból nap és a Pénzáramlás Titkai napon való részvétel. A részvétel feltételeinek részleteit ott tudod meg.)

Válts az eddig ismert PÉNZ 1.0 felhasználóból új generációs PÉNZ 2.0-ás jólét teremtő pénzáramoltatóvá!

Mi ez a program? Minden, ami eddig a marketingedből, vagy belőled hiányzott, mert igenis hiányzott!

A stagnáló, "bebábozódott" állapottól a rátermett, zseniális és eredményes üzletemberig... Segítek átváltozni, kívül-belül! Úgy tudásban, mint fejben, kommunikációdban, célorientáltságban, eredményességben, nem csak az üzletedben!

Szokták mondani : "Mindenki a maga szintjén nyomorog." Miért? Mert nem mer lépni ott, ahol van. Akkor sem, amikor már szűknek érzi a kereteket. Pedig tehetné, megnövekedett vágyai már jelzik, menni kellene tovább.

Sokan vágynak arra, hogy leküzdjék pénzügyi gátoltságukat (növekedési félelmüket), és korábbi önmaguk főlé menve új egzisztenciális szintre lépjenek, a korábbinál jobban prosperáljanak.

Mivel valós gátak csak belül vannak, a külvilág és a gazdasági környezet pedig olyan, amilyen (azzal pedig úgy is meg kell birkóznod), ezért leginkább az a fontos, ami benned akadály. Ezért azon kell változtatni előbb!

Hogy ha belül készen állsz, a többi már csak technológia kérdése: szervezés, információ és kommunikáció, valamint tájékozottság kérdése. Előbb fejben és hozzáállás tekintetében, valamint gondolkodásmódban készítünk fel a változásra, majd a pénzzel kapcsolatos attitűdjeidet változtatjuk a lehető legjobbra, hogy készen állj a növekedésre és előre lépésre maximálisan!

A PÉNZ JÓGÁJA - 12 HETES KÉPZÉS!
szeptember 19-én indul a következő turnus!

Ugye unod már az önszabotálást, az alacsony fizetést, az elpuskázott tárgyalást, a lekésett találkozókat, a freudi elszólásokat, a szűkös kereteket, a nyafogó ügyfeleket, a céltalan munkatársakat, a döntésképtelenséget, a helyben járást, hogy mindenre tekintettel vagy és te mész utoljára lefeküdni, a kevés időt, az átgondolkodott éjszakákat, a napi 14 órát, az ismétlődéseket, a csökkenő bevételt, az egészet?

Nem az a kérdés, hogy lehet-e jóval több a pénzed, hanem hogy készen állsz-e rá és elbírod-e? Tudsz bánni vele? Felkészültél a több pénzre, a nagyobb cégre, a több ügyfélre, másfajta munkára, új logisztikára, új munkatársra, nagyobb csapatra, vezetői szerepre, vitás ügyekre, új elvárásokra, mert ez vele jár... Soroljam?

A bőség új szerepekkel, új helyzetekkel jár, melyekben jól kell teljesítened. A bőséghez bölcsesség kell, új hozzáállás. A bőség másfajta feladatok elé állít, mint amit korában már jól csináltál.

Ha még nem vagy ott anyagiakban, ahol szeretnél, akkor eddig nem voltál készen rá. Talán a pénz és annak a nem megfelelő megitélése miatt, talán tartasz tőle, hogy akik eddig a barátaid voltak, azok most nem lesznek ugyanolyanok veled, és te sem leszel az. Más fog foglalkoztatni joggal. Mégsem érdemes halogatni. Csapj bele és nőj fel!

Kedves Barátom, vedd le a fékről a lábad!
Ebben segít ez a program. Garantáltan kikerülsz a saját magad gyártotta korlátozó világ és a személyiséged által befolyásolt, rád jellemző és meghatározott gazdasági környezet szorításából. Átkerülsz a "lehetséges" és a "van" világába, a korlátozó és a nincs világból.

A közel 4 hónapon át tartó program elegendő időt ad ahhoz, hogy hiedelmeid, meggyőződéseid felülíródjanak. Ez nélkül nem biztos, hogy zökkenőmentes lenne a növekedés, és bírnád az ütemet, tudnád, hogy mikor mit kell tenned, hova kell fordulnod, miben kellene előre lépned,…és a leggyengébb ponton épp a növekedésbe belehibáznál.

Hogy a gyakori hibák közül kiemeljek néhányat:

  • - Nem tudod felmérni, hogy mit vállaltál igazán,
  • - Túlköltekezés,
  • - Lufivá válás,
  • - Idegenkedés a megváltozott kötelezettség, megfeleni akarás miatt, hozzáértés vélt vagy valós hiánya miatt,
  • - Kompenzálás,
  • - Pontatlanság a kommunikációban,
  • - Nem tudod, hogy mikor mit csinálj, hogyan építsd tovább a kapcsolataidat,
  • - Esetlenség,
  • - Kisebbrendűség és önbizalomhiány érzésének rejtett vagy nyílt táplálása,
  • - Pénzzel való viszonyod megromlása,
  • - Hitetlenség vagy elvakultság, a növekvő pénzáramlás okozta növekvő terhek miatt

A régi minták és a pénzzel való helytelen bánásmód észrevétlen okozhat károkat.

Ugye érezted már magad kellemetlenül egy nálad jóval erősebb és tehetősebb vállalkozói vagy nagyobb üzleti potenciállal bíró társaságban? Persze lehet, hogy azt mondod most hogy nem, de az azért van, mert az ilyen helyzeteket eddig tudatalatt gondosan elkerülted.

Eleve nem érezted magad esélyesnek, mit is kerestél volna ott? Ezért lehet el sem indultál egy verseny tárgyaláson, nem pályáztad meg a számodra ugyanúgy elérhető dolgokat. Nem fogtál bele egy projektbe, mert már előtte lebeszélted magad. Így aztán maradtál a korábbi ismert és megszokott kereteid között és gyakran egy veszteséges ágazatban vagy munkában, amiről már akkor tudtad, hogy szorul körülötte a hurok, de azért még tovább csináltad.

Sokan azért nem változtatnak időben és nem fejlesztenek a dolgokon, így azután magukon sem, mert nem látják, hogy a változás realizálható, nincsenek olyan korlátok, melyek valóban akadályok volnának, de amelyekben korábban hittek, nem látták, hogy az a mérföldkő, az a fajta anyagi növekedés vagy anyagi függetlenedés, amire vágynak számukra is elérhető.

Nem egyszerűen pénz és tehetség kérdése, meg hogy jó helyen legyél, a jó időben! Sokkal inkább helyes gondolkodásé és megfelelő hozzáállásé és belső szabadságé.

Ha több pénzt szeretnél, akkor előbb rakj rendet pénzügyi univerzumodban a pénz körül, érts egyet azzal, amit csinálsz, különben soha nem leszel sikeres.

Ha most ezt a részt olvasod, gondolj egy számra, egy jövedelemre. Szép kerekre. Olyanra, amiből már jól élnél és nem csak élnél becsülettel az egész családoddal, hanem életstílusod is lehetne. Nos, meg van? Van egy öröm hírem: ha a jelenlegitől nagyobbra gondoltál, akkor már nyertél. Csak olyanra tudsz, mersz gondolni, még tudatalatt is, amire eleve esélyed van. Fogj hozzá!

Rántsuk le a leplet arról, - és ezen a programsorozaton ezzel foglalkozunk, - hogy mikor és kinek tud valóban jelentősen, akár nagyságrendekkel is nőni tartósan a bevétele, mikor és hogyan lehet és kell-e erre fejben felkészülni?

A régi módon aligha tudsz ilyenre készen állni!
Ehhez a pénzről új módon az úgynevezett PÉNZ 2.0 megközelítést kell alkalmaznod! Az eddigi a történelemben a pénz 1.0 program volt ismert, és a jól ismert eredményekkel járt globálisan. Ha akarsz komoly változást, és egy új időszámítást, akkor ez a program neked szól, mert felkészít a PÉNZ használatának 2.0 verziójára. Joggal mondhatom, hogy nem csak a magad, de világ javára is.

Amire belül készen állsz az kívül is megtörténik veled!

A program szerkezete:

Hétről hétre találkozunk, minden lépcsőfoknál és minden találkozásnál egy annak a lépcsőnek megfelelő témájú előadást hallhatsz és gyakorlatokat végezhetsz. Otthon minden lépcsőhöz tartozó online tananyag és gyakorlatsor vár, letölthető munkafüzet formájában.

Minden lépcsőhöz egy magasra hangolt és a témához tartozó 35-50 perces zenés, vezetett meditáció tartozik, melyek részei a programnak. Tartalmuk és zenei anyaguk mélyen összehangolt, tökéletesen segíti a tudatalatti pénzzel, bőséggel, belső emberi tényezőkkel, és az előálló nehézségekkel kapcsolatos áthangolást.

A programhoz szintenkén egy, összesen 12 vezetett (munka)meditáció tartozik. Az áthangoló meditációk a program részét képezik, más csatornán nem kaphatók.

Ha már ennyit tudsz a programról, akkor kíváncsi vagy és készen állsz egy egészen elképesztő részvételi díj tervre?

Ez a tanácsadói program egyben edzés is az első pillanattól az utolsóig. Tájékozódj a bevezető programokról (Gazdagodj Meg 200 Forintból nap), ahol kockázatmentesen megszerezheted a kívánt összes információt, és ahová meghívhatod az ismerősőd/munkatársad, szinte költség nélkül, hogy az alapokhoz hozzáférjen.

Ha a jelöltednek megtetszik és hasznos számára a program, akkor ő maga dönthet arról, hogy a következő lépcsőfokra lép-e, részt vesz–e a Gazdag Reggelin, illetve a Pénzáramlás Titkai napon. Ha igen és tovább szeretne mélyülni ismereteiben, és jelentkezik a Pénz Jógája 12 lépcsős képzésre, akkor ez anyagi előnyt jelent számodra! A te üzleti sikeredért állítottam a programot így össze, hogy segítsek!

Pénz Jógája - 12 hetes tréning - szeptember 19.
TOVÁBBI RÉSZLETEK A WEBOLDALON! - KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagodj-meg-200-forintbol.blog.hu/api/trackback/id/tr805393308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása