HTML

A blog témája

Teremtsd meg a vágyott pénzügyi helyzeted belső lelki feltételeit! Próbáld ki Te is – most teljesen kockázatmentesen – a pénzügyi kreativitás és bőség tréningünket!

Állandó oldalak

2013.09.06. 17:05 Ésha business angel

SAMURAI képző! Samurai, a béke erőteljes bőségharcosa. Samurainak lenni azt jelenti nincs kitérés, meghátrálás!

"A szamurájok útja a Bushidó századokon át meghatározója, a harcosok kódexe volt a japán társadalomban. A Zen tanításai adták alapját. Segítséget kívánt nyújtani a szamuráj mestereknek, hogy megértsék a természetet és elméjüket az univerzumban a közvetlen tapasztaláson keresztül, de ezen túl hasonló fontosságot nyert az erő, az önkontroll és a bölcsesség is."

samurai.jpg

SAMURAI képző!

Samurai, a béke erőteljes bőségharcosa.
Samurainak lennei azt jelenti nincs kitérés, meghátrálás!

Azoknak a férfiaknak és nőknek, akik másokat vezetnek, vagy ezután akarnak vezetni.

Ha eredményt akarsz, ELSZÁNNTÁ KELL VÁLNOD ÉS ELKÖTELEZŐDNÖD A SIKERED IRÁNT! Ehhez szükséged lesz a vezetői és kommunikációs képességeidre.Azokra amiről eddig nem beszéltek, amiről nem tanítottak, mert nem állt senki érdekében. A világnak és benne az egymásba fonódó és egymásra épülő rendszereknek könnyebb, ha kicsit gyámoltalan és határozatlan maradsz. Így szoktuk ezt meg, mert akkor nem fogsz sok problémát okozni, nem borítod fel a rendet, nem magadra, hanem azokra fogsz hallgatni, akik addig is irányításuk alá vontak. Ha nem használod az ébredő erődet, nem használod önállóan a gondolataidat, mert leszoktattak róla, vagy fel semmerült soha, hogy élj vele, akkor azokat megoldáskészleteket veszed elő problémáid orvoslására, ami tanult, szokásos és elvárt. Ez idővel aztán elgyengít, mert nem hozza meg a kívánt eredményt, vagy csak annyit, hogy épp életben legyél. A megoldatlan nehézségek, a halogatás miatt előbb utóbb azt érzed majd, hogy körbe jársz, be vagy zárva egy ketrecbe, amiből nincs kitörés. Ez a problémakör ami csapdába tart többnyire anyagi természetű lesz.
Észrevétlen depresszióssá válsz vagy eladósodsz és halálra dolgozod magad, végül elhiszed hogy az élet ilyen és feladod. Neked ennyi szabadság járt.
Fuccs az
álmoknak!

Elfelejted, hogy át is léphetnéd a tanultakat, megfeledkezel saját önálló megoldásaidról, és leszoksz arról, hogy elérd a célod, amiért itt vagy.Elfelejted hogy van más megoldás! Na és onnantól rabszolga vagy.
Meddig? Amíg egy fennálló rend számára előnyös, amíg határozhatnak helyetted és korlátaid tudatában, képességeid elhallgatása mellett irányítottként kezelnek.

Melyik "iskola" tanít arra, hogy használd önállóan az inteligenciádat és találj jobb megoldásokat az életre, fedezz fel új utakat és érj el ezáltal mindenki javára saját célokat? Már pedig ez az igazi életképesség fokmérője.

Vajon Ki szeretné, hogy szunnyadó belső eröddel és felébresztett vezetői képességeiddel túl szárnyald a "betanitóidat", megbolygasd a rendet?

Azokat akik tudatosan vagy tudtukon kívül kigondolták, megálmodták helyetted, hogy ki legyél és mit csinálj, meddig nyújtózkodj és milyen helyet tölts be a világban ?

Ismered azokat a rád ható, téged befolyásoló tényezőket, melyek összezavartak eredeti céljaid elérésének tekintetében és elérték hogy csak korlátozottan érd el amit akarsz, és ezt tudd kihozni magadból?

Itt a SAMURAI-on megismered, és hatástalanítod ezeket. Több van benned, mint hinnéd! Ha itt vagy kihozzuk belőled. Nyugalom, nem lesz nehéz! Még jól is fogod magad érezni.Csak felbresztjük vezetői énedet, ami mindig is félreérthetetlenül ott volt benned és megtanítunk felállni és vezetni.

Meddig szertnél még próbálkozni vagy továbbra is kedves de határozatlan lenni?

Időpazarlás lenne, hisz teljeségre , kiteljesítésedre születtél. Ez elárulom elsősorban energetikai kérdés. Nem tudtad?

Az igazi SAMURAI belső rendben él, elméjében csend van, ismeri az életet és az univerzum összefüggéseit. Tudja mit akar és eléri. Elméjében áramló gondolatok egy irányban mutatnak, nem zavarják ellentétes gondolatok célja elérésében, nincs zűrzavar benne ezért nincs zűrzavar körülötte. Ezt érd el.

A Föld egy társas bolygó. Álmodhoz "másikok" is kellenek vagy most vagy később. Ha tényleg meg akarod csinálni, ha tényleg meg akarod valósítani álmodat, határozottágot kell tanúsítanod célod elérése érdekében!

Be kell gyakorolnod az összpontosítás művészetét és egy harcos elszántságával bevinni,(akadály nem számít) átadni az üzeneted az abban érintetteknek. Ha nem megy át, nincs eredmény. Nem az számít amit mondasz, hanem az számít amit kiváltasz. Világos szándékodat kifejtve érsz célt és tudod elérni, hogy az emberek veled tartsanak vagy betartsák a megállpodásokat. Megállapodás egyenlő kölcsönösen egyetértés egy korábbi és a jelenben is érvényes dologban vagy folyamatban a megvalósítandó cél érdekében.

Szeretnél korrekt ügyfeleket, partnereket, üzlettársakat, családtagokat? Ha ki akarsz kerülni a számos magyar vállalkozót vagy munkavállalót , vezetőt családapát és családanyát egyarént sslytó inkorrekt "üzleti körből, ahol senki nem tart be semmit, akkor itt a helyed. Hogy veled korektek legyenek, azt nem törvényekkel és behajtókkal vagy kényszerítéssel éred el, hanem a személyeddel.


A siker

A siker sok mindentől, de főleg attól a képességtől függ, hogy mennyire tudsz hatékonyan kommunikálni.
Ez mindenhol, de különösen a pénz körül, a munkádban
vagy üzleti életedben lesz igaz.

A siker, a cél elérésének képessége -miként a tiszta kommunikáció is- tanulhatóvezetői képesség. Ne várd el magadtól azonban, hogy magától menjen. Nem könnyű kommunikálni amikor emberi érzelmekkel, és néha meghökkentő emberi reakciókkal találkozunk, vagy olyankor amikor az emberek nem figyelnek ránk, nem adnak elvárható világos választ a kérdésünkre, szándákosan mellé beszélnek vagy kitérnek előle. Itt megtanulhatod, hogyan vidd át az üzeneted vagy akaratod, ha az valóban tiszta szándékon nyugszik és hasznára van mindenkinek.

- itt megtanulod kezelni a körülményeket akkor is ha össze akarnak zavarni.

- megtanulod uralni- a szó pozitív értelmében- a teret és helyzetet.

Ezt sokan nem helyeslik első nekifutásra és megkérdik, miért kellene "uralni" valamit? Fontos, hogy elfogadd: enélkül a tudás nélkül és a veled született erre vonatkozó képességed nélkül jóval kevesebb valódi eredményt söpörhetsz be, mint ami megilletne téged.

Van amikor az energiád magától teszi ezt szavak nélkül, van amikor csinálnod kell!

De képzeld csak el, mi lenne, ha egy sebész nem uralná a teret ahol műt és ott mindenki azt tehetné, amihez kedve szottyan és a pálykezdő műtősre lenne bízva, ha neki nagyobb az arca, mikor mi történjen, milyen eszközt használjanak műtét közben .

Mi lenne ha esetleg az orvosnak nem lenne köze és elég szellemi ereje ahhoz, hogy rendet tartson műtéted alatt és vitáznia kellene a munkatársakkal, hozzátartozókkal , a portással, mindenkinevel akinek ötlete van, miközben műt.  Ugye nem merül fel?

Kérnél az ilyen teret nem uraló, munkatársait nem irányító sebészorvos gyógyításából, akit bárki összezavarhatna célja elérésének tekintetében? Esetleg a mandulád helyett kivenné a vakbeledet, mert mire oda ért eredeti célját a zúrzavarban szem elől tévesztette és már csak arra emlékszik, hogy műtenie kell.

Lennél a betege, vagy rábíznád a gyereked?

Mint ahogy egy ilyen pilóta gépére sem szállnál szívesen fel.

Ha eddig ez volt és hamarabb kerültél mások hatása alá, mint sem gondoltad, akkor most készen állsz valami másra?

A SAMURAI 4 napos bőségharcos képző azért született, hogy megtanuld, hogyan kell erőteljes, pontos és tiszta kommunikációval célba juttatni az üzeneted és elérni, hogy amit szeretnél az megtörténjen. Méghozzá azáltal, hogy helyesen használod a figyelmedet, megfelelő módon fókuszálsz és megszabadulsz a
múltbeli határozatlanságaidtól.Míg ezt gyakorlod magadtól rátalálsz vezetői tálentumaidra.
Kihozzuk belőled samurai szellemben a jó vezetőt!


A SAMURAI soha nem hátrál meg. Mindíg nyílt és jó szándék vezérli!

A Samurai férfi vagy nő a bushido szellemének megfelelően élt és harcolt. Kifinomult , képzett és etikus küzdő fél volt, tisztelte és elismerte a másik felet és betartotta a harc szabályat. Annyit tett a győzelem érdekében amennyit kellett. Nem tett többet, sem kevesebbet. Minden mozdulata pontos volt és egyben
meditáció. Az önfegyelem, az elmélyülés és a félelemnélküliség magas fokát testesítette meg. Csak annyit tett, amivel elérte a célt. Értelmetlen nem fecsérelte életerejét vagy a másikét. Érzelmek, indulatok soha nem homályosíthatták el ítélőképességét vagy zavarták meg a cselekedeteit. A SAMURAI azáltal lett
nyertes és győzte le akadályait, ahogyan élt.
Életszemlélete és harcmodora
emelte győzelemre.

Ma, ha valamit akarsz az üzleted, munkád vállalkozásod kapcsán vagy akár a
családodban, pont ugyan ez a szemlélet fog sikerre vinni.

Alapvető eszméi és egész jelleme a bátorságon, igazságosságon, jóindulaton, őszinteségen és a becsületes győzelmen alapul. Gyermekkortól bevésődtek az élet egyszerű, tiszta és megmásíthatalan szabályai, ami mellet kitartott élethosszig. A SAMURAI tudta, hogy ő egy szellemi lény. Nem volt megfélemlíthető, nem zavarta a vég gondolata sem. Pusztán az életet magas szintű és alapvető értékei, céljai nélkül nem tartotta
értéknek. Bármikor készen állt ragaszkodás nélkül elhagyni azt.

Ezért érte el a célját!

Készen állsz?


Az erő ami átüt a falon, lebontja az akadályokat benned is ott van, hozd ki magadból, szabadísd fel! Válj SAMURAI-erőteljes békés bőségharcossá- és lépj át a bizonytalanság, határozatlanság HOMÁLYOS RAGACSOS FALÁN. Lássuk mi van benned, mivel te már -ha olvasásba eddig eljutottál-nem akarsz mindig az életed, a munkád vagy a vállalkozásod partvonalán kívüli nézője lenni!

Mostanra már valószínű rájöttél te is, hogy mást is akarhatsz.

A puszta élet, úgy hogy nem próbáltad ki mi van benned, nem tudod ki vagy, nem tudod mire lenél képes ha használnád , mert ismernéd az erődet- nem több mint unalmas vegetáció, ami aztán melegágya minden szenvedésnek.

Emeld meg a célod. Kis célért kis erőfeszítésre leszel csak hajlandó, nem fejlődésre. A kis cél lustaságra ösztönöz,- ami minden nép belső tanításaiban is a fő bűn. Azért nem fogod szabályozni magadat.

Úgyhogy Álmodj nagyobbat nyugodtan! Maradj inspirált és szerezd meg a szükséges ismereteket! Ha meg vannak, akkor kezd el valóraváltani! Vezess! Előbb magadat, majd ösztönözz másokat, tartsanak veled!Így tudod növeli univerzumodat.

Tudd meg hogy kell!

Itt iratkozz fel, ha szeretnél többet tudni róla!

Vezetéknév:*
Keresztév:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Telefonszám:*
Ország:*
Város:*
Utca, házszám:*
Irányítószám:*

Ha regisztrációd után nem kapnál visszaigazoló e-mailt,
ellenőrizd a levélszemét mappát is! Ha ott sem találod, keress minket! info@esha.hu


 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagodj-meg-200-forintbol.blog.hu/api/trackback/id/tr905497996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása