HTML

A blog témája

Teremtsd meg a vágyott pénzügyi helyzeted belső lelki feltételeit! Próbáld ki Te is – most teljesen kockázatmentesen – a pénzügyi kreativitás és bőség tréningünket!

Állandó oldalak

2013.10.03. 19:53 Ésha business angel

Tudod mi határoz meg egy a jobb életet?

Mármint azt, hogy igazán jól érezd magad a bőrődben és a saját életedet élvezd is ?

Sokan azt gondolják úgy, hogy a jó körülmények, jobb lehetőségek, kedvezőbb feltételek, ez a jó élet forrása. Ha viszont ezekből valami nem kedvező, akkor gond van, megállt az élet és marad a panasz és a "másra mutatás ", mintha ez tudná orvosolni a problémát.

>>Sorskönyvterápia/2.
Teremtő kapcsolatok, család<<

Az igazság azonban egyszerű: A jó élet sosem tud attól bekövetkezni, hogy abból indulsz ki, mennyi problémád van, mennyi kifogást emelsz, mennyi a (jogos) panaszod, észrevételed. Abból lesz mindig bőven! Az életed "jobb"-sága attól a lesz valóságos, hogy eléred azt amit akarsz. Minden nap, minden héten, hónapban, negyed évente, évente, sorban egymás után. Ez nem csak a munkádra, hanem a külsődre és a belsődre is vonatkozik mint ahogy a családra, kapcsolataidra, mindenre. A jó élet sosem tud attól bekövetkezni, hogy mennyi problémád van, mennyi kifogást emelsz, mennyi a (jogos)panaszod észrevételed. Az lesz mindig !Ha erre vársz sosem fogy el! A problémát nézni, rossz szokás. Lehet egyszerre tanult és ösztönös. Emeld el a tekinteted a problémáról és vedd észre ami lehetséges! Ezen a földön ilyen feltételek mellett, és ilyen piacon kell elérned amit akarsz, megvalósítani a jólléted és jóléted KERETIDŐBEN. A Mindenségtől kapott életidődben.Ha ezt a zöld jelzést a körülmények változástól várod, csak egyre inkább kiszolgáltatod magad azoknak.

Tudod az őzet miért ütik el a "száguldó" autósok?

>>Sorskönyvterápia1 / Életpozíció váltás!<< 
Nem azért, mert "száguldanak" és nem figyelnek.Az őz számára addig ismeretlen probléma az éjjel szemébe világító fényforrás.Többnyire egy életben csak egyszer találkozik vele. Nincs második próbálkozás. A közeledő autó elől bőven lenne ideje és helye is kitérni, de ha egyszer a fénycsóvába (problémába ) néz, akkor mint akit meghipnotizáltak, többé nem emeli le szemét a későbbi bajának okáról, s mivel erre az esetre nincs ISMERT MEGOLDÁSA dermedten áll a fényre nézve, vagy fénycsóván belül maradva ugrándozik ide-oda. így még az autóst is megzavarja. Az még ha akarna sem tud már mellette ütközés nélkül elmenni. Ránk emberekre sok probléma pont úgy hat ahogyan az őzre a reflektor.Ledermedve a problémába lefagyva egy helyben állunk. Végül azt sem tudjuk mit akartunk. Elfelejtjük, miért indultunk. Nyerd vissza a mozgás szabadságod!
>>Gazdagodj meg 200 forintból<<

Ha az őz problémára fókuszáló szemét elemelné, csak egy pillanatra , akkor meglátná, mekkora szabad mozgástere, mennyi választása van. Ráadásul gyors, jó mozgású és fürge, minden feltétele meg van ahhoz, hogy az úttest túloldalát elérje, vagy lefékezzen,irányt váltson menet közben. De ez az ő végzete, csodálatos képességei nem érvényesülnek, egyetlen apró hiba miatt.

>>Sorskönyvterápia1 / Életpozíció váltás!<< 
Az őz nem tudja, hogy az ő feladata nem a
(probléma) fényforrás és az autó, hanem saját maga. Nem látja, hogy van választása és elfelejti,hogy miért akart az úton át menni. Mielőtt a "problémára nézett" és lefagyott, még tudta, ösztönei súgták és mutatták a célt. Ha az őz ember lenne és eldönthetné mire figyeljen, akkor le tudná venni fókuszát a közeledő problémáról és nagyszerű adottságait használva elegánsan kitérne előle, hogy folytassa amit megkezdett. De az őz nem ember! mi emberek viszont gyakran viselkedünk úgy mint az őzek. Ahhoz hogy tarts valamerre nem kell minden problémát megoldani vagy belefagyni amikor az megállít és szembejön. Nem ez a feladat, hanem, hogy PROBLÉMÁK KÖZEPETTE IS ELÉRD A CÉLODAT. Mondom másként is PROBLÉMÁK HELYETT ÉRD EL A CÉLODAT! És ez sokszor csak azon múlik, hogy egy kicsit leemeled róla, átemeled a célra a tekinteted. Azonnal észreveszel új megoldásokat is. Nem érdemes azon fenn akadni, ami nem rajtad múlik, és nem belső célod. Ha ezzel foglalkozol, attól sosem leszel boldog, és eredményes sem. Minden szembejövő dolog közül arra fordítsd az időd és energiád ami akadályoz közvetlen vagy közvetve, hogy elérd, amit választottál magadnak.

>>Sorskönyvterápia/2.
Teremtő kapcsolatok, család<<

A célod eléréséhez szükséged lesz egyfajta békés harcmodorra, mert a dolgok a maguk természete szerint jöhetnek veled szembe és keresztezhetik is az utadat. Ez természetes. Akkor éred el a célodat, ha eltökéled magad és az folyton a szemed előtt lebeg. Az akadály nem fontos, ha azzá válik már nem tudod mi a célod és eltolódott a fókuszod, mint az őzé reflektorfényben.

>>Sorskönyvterápia1 / Életpozíció váltás!<< 
Az akadályfókusz megállít, az akadályon össze is
törheted magad, ha neki mész mint egy kőfalon. a azonban látod a célt, akkor felfedezed, hogy milyen másik megoldás vagy út vezethet még el ugyanoda. Így könnyebben el is tudsz menni mellette és ki is tudsz térni előle, így éri el célját, a folyton a tenger felé törekvő hegyi patak is.
>>Gazdagodj meg 200 forintból<<

Ahogy te változol, úgy a lehetőségeid köre is változik

Jóllét, Jólét, Jobb élet.

Jobban léted következménye a jólét, amit jobb állapotban, tiszta fejjel és könnyű lélekkel könnyedén elérhetsz és ennek eredménye a jobb élet.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagodj-meg-200-forintbol.blog.hu/api/trackback/id/tr505549629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.