HTML

A blog témája

Teremtsd meg a vágyott pénzügyi helyzeted belső lelki feltételeit! Próbáld ki Te is – most teljesen kockázatmentesen – a pénzügyi kreativitás és bőség tréningünket!

Állandó oldalak

2013.09.06. 19:21 Ésha business angel

Csakrák I. Gyökér csakra. Létfenntartás és alapok egy jobb élethez!

Helyezd új alapokra az életed Csak kineziológiát végzetteknek.
meditation-chakras.jpg

Csak kineziológiát végzetteknek. (szept. 22-26. Kineziológia One Brian I-II. kepzes indul, hogy a jövőben ne maradj le az ilyen páratlan önsegítő alkalmakról.) 

A csakrák olyan energiaközpontok, melyek biológiai, energetikai és pszichológiai énünk számára szükséges tápláló energiát biztosítják számunkra működésük közben. (További részletek hamarosan..)

Összesen 7 fő csakránk van. A gyökér csakra az első, az alap. A korona csakra a fej tetején a  7. Minden csakrának szerepe van. A táplálás ezena síkon a gyökér csakrával kezdődik. Magasabb csakratudatosságról akkor beszélhetünk, ha az első csakrát nem zátják el korábbi sikertelenségeink törései, vagy félelmek emlékei, létbizonytalanság érzései...A jól működő gyökér csalra erőt jelent az élethez. 

Ha egy csakra stressz, sokk, ijedtség hatására bezárul beszűkül, hasonlatosssá lesz ahhoz a kerti tömlőhöz, ami megtörik és azután a bezúduló víz a törés miatt csak gyűlik, de nem jut át rajta az öntözendő területre, így az kiszárad, a slag meg tönkremegy. Akár robbanásig is feszítheti az éltető bőséges vízenergia, a tömlő-miként az energiarendszerünk- nem biztosít a törés utáni területen vizet..

Ha szeretnéd megszüntetni a létbizonytalanságot, stabil alapokra, biztonságra és több pénzre vágysz, akkor jelentkezz, hogy korrigáld a gyökércsakrád kiegyensúlyozatlan működését, hogy az energia ne álljon le még mielőtt minden szinten táplálhatná a testeted, a mentális, szellemi és stabilitásteremtő képességedet!
 

Vezetéknév:*
Keresztév:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Telefonszám:*
Ország:*
Város:*
Utca, házszám:*
Irányítószám:*

Ha regisztrációd után nem kapnál visszaigazoló e-mailt,
ellenőrizd a levélszemét mappát is! Ha ott sem találod, keress minket! info@esha.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gazdagodj-meg-200-forintbol.blog.hu/api/trackback/id/tr705498464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása